2022-12-02 Julefrokost

 

 

Nr. 4. Julefrokost

 

Fredag den 2. december 2022 kl.13.00

 

Julearrangementet i år finder sted i Selskabslokalerne, Lille Friheden 1, 2650 Hvidovre.

Transport til Friheden Station: S-tog Linie A samt buslinjerne 4A, 200S og 132.

Der er ca.5 minutters gang fra stationen til adressen.

 

Der dækkes op ved 10-mands borde.

Vi vil igen forsøge at sætte jer sammen efter ønske. Kravet hertil er at de der vil sidde sammen, skal indsende en liste i god tid med alle navnene i deres bord-gruppe. Skriv hvem i vil sidde sammen med og send listen til Vivi Vernegren 

 

Der er inkluderet fri bar.

Arrangementet slutter kl. 17.Referat:

Der var 91 medlemmer tilmeldt 85 deltog.

Baren var åben fra kl. 12.00, medlemmerne kunne tage drikke varer med til deres bord. Musikeren var på plads og spillede mens vi spiste.

Kl.13.00 var der servering ved bordene af snaps og den dejlige julemad, 3 slags sild, fiskefilet m remoulade, røget ål med røræg og purløg, ferskrøget laks med asparges og krydderdressing. Franskbrød, rugbrød, fedt og smør.

Så var der en dejlig buffet bestående af gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål, æbleflæsk, svinemørbrad med bløde løg champignon samt surt, høns & asparges i tarteletter, brie, Danablue, Danbo mellemlageret og ekstra lageret med kiks, gammeldags frugtsalat, peberfrugt, radiser samt druer.

Derefter fik vi serveret Ris a la mande med kirsebærsauce en skål pr. bord med en mandel i. Mandelgaverne var chokolade fra Peter Beier. Portvin bydes rundt og der kommer kaffe og the på bordene.

Festen sluttede kl. 17.00 et rigtigt godt arrangement.